Karkottaa hajuttomasti kiusalliset punkit ja muut pörisijät sekä verenimijät

Tehoaineena  19% IR3535. HAJUTONTA tehoa koko perheelle!

PUNKKIÄSSÄ+ on tehokas punkkikarkote koko perheen käyttöön. Vaikuttavana aineena on IR3535, jota käytetään punkkien, hyttysten ja muiden hyönteisten karkottamiseen ihmisten iholta. PUNKKIÄSSÄ+ soveltuu käytettäväksi yli 1-vuotiaille. Tuote ei sisällä parabeeneja, väriaineita tai parfyymeja.  Ota kätevä pumppusuihke mukaan mm. mökille, marjametsään, saaristoon ja metsäretkille.

Aktiivinen aine ethyl 3-[acetyl(butyl)amino]propanoate eli IR3535.  Yli 30 vuoden tutkimukset sekä käyttökokemukset ovat osoittaneet, että IR3535 on turvallinen ja ihoystävällinen aine. Positiivisten ominaisuuksiensa vuoksi tätä aktiivista ainetta käytetään monissa tuotteissa, jotka on kehitetty erityisesti lapsille.

Tuotetta voi suihkauttaa myös vaatteille, mutta muovien ja synteettisten kuitujen suhteen kannattaa noudattaa varovaisuutta.

Käyttötarkoitus

Punkkien, hyttysten ja muiden hyönteisten karkottamiseen ihmisten iholta. Käyttö muuhun tarkoitukseen tai vastoin käyttöohjetta on kielletty.

Käyttöohje

Yli 1-vuotiaille lapsille kerran päivässä. Aikuisille (yli 18v.) kaksi kertaa päivässä. Valmistetta ei saa sumuttaa suoraan kasvoille, vaan ensin kädelle, josta se levitetään kasvoihin. Valmistetta ei kuitenkaan saa levittää lasten käsiin. Säilytä kuivassa, pidä poissa suoraan auringonpaisteesta.

Jos kemikaalia joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin.

Punkkeihin liittyät sairaudet ovat lisääntyneet vuosi vuodelta ja samalla niiden levinneisyysalue on laajentunut. Punkeilta on hyvä pystyä suojautumaan tehokkaasti. Mikään aine suojaa niiltä täysin. Varovaisuus, tarkkaavaisuus ja vaatetus ovat suoja-aineita täydentäviä asioita. Riskialueilla päivittäiset punkkitarkastukset ovat paikallaan. Kannattaa tarkistaa myös päänahka.

Käytä hyönteiskarkotteita turvallisesti. Lue aina pakkauksen käyttöohjeet.

Vain Apteekista.

  • Suojaa punkeilta, hyttysiltä ja muilta hyönteisiltä
  • Soveltuu käytettäväksi yli 1-vuotiaille
  • Ei sisällä parabeeneja, väriaineita tai parfyymeja
  • Biohajoava
  • Kätevästi mukana kulkeva pumppupullo

Hajuton karkote koko perheen käyttöön!