HYTTYSÄSSÄ+ pysäyttää kaikki ikävät inisijät

Tehoaineena 50% DEET. Antaa jopa 9 tunnin tehokkaan suojan hyönteisiä vastaan.

HYTTYSÄSSÄ+ on markkinoiden tehokkaimpia hyönteisskarkotteita. Tuotteen vaikuttava aine on erittäin tehokas 50% DEET, joka on käytetyin hyönteiskarkotteiden tehoaine. HYTTYSÄSSÄ+ suojaa hyttysiltä myös trooppisilla zikavirus- ja malaria-alueilla.  HYTTYSÄSSÄ+ soveltuu vain yli 17-vuotiaille. Tehoaine: N,N-dietyyli-m-toluamidi (deet) 485 g/l (50%). Pakkaa  HyttysÄssä+ mukaan matkalle niin eksoottisiin kohteisiin kuin Lapin vaelluksellekin!

Tehokas suoja myös malaria- ja zikavirusalueilla!

Zikavirus leviää keltakuumehyttysten (Aedes aegypti) kautta. HyttysÄssä+ (50% DEET) suojaa tehokkaasti keltakuumehyttysiltä jopa neljän (4) tunnin ajan. Malariahyttysiä vastaan HyttysÄssä+ suojaa n. 8 tuntia.

Käyttöohje

Suihkuta ohuelti vain sellaisille ihoalueille, joita ei ole mahdollista suojata vaatteilla. Valmistetta ei saa sumuttaa suoraan kasvoille, vaan ensin kädelle, josta ainetta levitetään kasvon iholle. Saa käyttää vain kerran vuorokaudessa. Vältettävä kontaktia silmiin, limakalvoille ja vahingoittuneelle iholle. Vältettävä myös kontaktia ruokaan.  Saattaa vahingoittaa muoveja ja keinokuituja sekä maalattuja ja lakattuja pintoja. Ei saa käyttää alle 17-vuotiaiden lasten iholle.

Säilytettävä kuivassa ja pidettävä poissa suorasta auringonpaisteesta.

Jos valmisteen käytön todetaan aiheuttavan oireita, tulee ottaa yhteys lääkäriin.

Käytä hyönteiskarkotteita turvallisesti. Lue aina pakkauksen käyttöohjeet.

Vain Apteekista.

  • Tehokas suoja hyttysiä vastaan
  • Vaikutus kestää jopa 9h
  • Riittoisa 50ml pumppusuihke
  • Vain aikuisille

Suojaa myös trooppisilla alueilla!